Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Організація "Врятуй життя" » Документація » Офіційні запити та відповіді організації.
Офіційні запити та відповіді організації.
ПолинкаДата: Вівторок, 07.09.2010, 21:03 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Відповідь Хмельницької міської ради
Вчора надійшов лит-відповідь на наш запит про надання копію оговору оренди земельної ділянки яка належить притулку, до цього листа Голова Ольга додавала також Відкритий лист від Ути Людвіг. Виходить що або Міська рада не зрозуміла що там був лист від Ути (хоча він був підписаний ), чи збрехали навмисно що литса не отримували, про що згодом написала Олена Щесняк, журналістка газети ВСІМ.

Наш лист
Голови громадської організації
захисту тварин «Врятуй життя»
29000, м. Хмельницький,
вул.Максима Залізняка,
буд.30, кв.85
Голової Ольги Геннадіївни

Міському голові
Мельнику Сергію Івановичу

ЗАЯВА

Я, Голова Ольга Геннадіївна, є головою Громадської організації захисту тварин «Врятуй життя». Відповідно до пункту 1.8 Статуту (затвердженого установчими зборами організації, протокол №1, від 29 січня 2010 року, зарєстрований 3 березня 2010 року Виконавчим комітетом Хмельницької міської ради, номер запису 16731020000007166) організація має право одержувати від органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну для здійснення своїх цілей та завдань.
Одним із завдань організації, відповідно до п.2.2.3 Статуту, є участь у створені центрів реабілітації для безпритульних і загублених тварин та заходи з підтримки існуючих, а також згідно з п.2.2.7 здійснення суспільного котролю за роботою установ і організації, уповноважених в сфері поводження з тваринами.
У місті Хмельницькому поки що існує лише один притулок для тварин «Добро». Ми як організація усіляко надаємо їм допомогу у вигляді доставки продуктів харчування для тварин та їх годування. Але останнім часом нас не влаштовує ситуація яка спостерігається у притулку та вдношення керівництва до його існування та до проблем, які у ньому є. Також з боку керіництва притулку та деяких його працівників-волонтерів існує пений тиск та недоброзичлеве ставлення до нашої роботи і допомоги. Постійно лунають образи в сторону волонтерів та членів організації, хоча коли ми працювали на добровільних засадах волонтерами, то нам завжди були раді і нічого такого не відбувалось. Вони завжди вказують тільки на свої права та на наші обов’язки забуваючи, що у них теж є обов’язки, а у нас права. У зв’язку з цим я прошу надати нам копію договору про оренду земельної ділянки і умови, які поставлені перед керівництвом притулку щодо утримання тварин, для уникнення суперечностей та налагодження відносин та подальшої роботи.

З повагою,
Голова громадської організації
захисту тварин «Врятуй життя» Голова О.Г.

+ бало додано Відкритий лист до керівництва міста Хмельницького, а також усіх місцевих, обласних та всеукраїнських засобів масової інформації.(на німецькій мові, і переклад)

А відповідь на цей лист у вигляді картинки.


 
Форум » Організація "Врятуй життя" » Документація » Офіційні запити та відповіді організації.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: