Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Організація "Врятуй життя" » Документація » Справа на Львівському шосе (2 роки йде боротьба з вбивцею тварин)
Справа на Львівському шосе
chibairaДата: Середа, 19.09.2012, 10:29 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Чоловік на очах у людей з обріза застрілив собаку. Зібрали 75 підписів, були свідки. Чоловік направляв зброю на людей. Це було на Львівському Шосе, на речовому ринку. Всіх опитали але у відкритті карної справи наша міліція відмовила. А йому дали лише попередження. У відписці міліція написала "За словами свідків Ординський жорстоко поводився з тваринами, а саме голосно кричав на них та топав ногами". Не взяли до уваги ані 75 підписів, ані свідчення людей, ані той факт що чоловік стріляв в центрі міста і цілився у людей, ані той факт що собаку ні за що просто розстріляли.
Ми оскаржили рішення у Прокуратурі.
текст оскарження такий:


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: Середа, 19.09.2012, 10:31 | Повідомлення # 2
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
СКАРГА
на постанову про відмову в порушенні кримінальної справи

На адресу нашої громадської організації протягом тривалого часу надходять скарги на дії працівника речового ринку та прохання від людей допомогти у притягненні його до відповідальності.
До відділку міліції речового ринку поступили численні скарги та заява від людей та більше 50-ти підписів з проханням притягти до відповідальності винну особу. Свідків було опитано, прийнято у них покази стосовно того, що Ординський А.Б. неодноразово на очах у людей зі зброї посеред торгового ряду стріляв у безпритульних собак, бив їх та калічив, а коли люди почали заступатися за тварин, він почав цілитися у цих людей з рушниці.
Однак у відкритті кримінальної справи було відмовлено на підставі ст.6 п.2 КПК України, за відсутністю ознак злочину. Хоча люди звернулися до міліції із заявами, що на них направляли зброю та погрожували, а це однозначно є кримінальною статтею (погроза зброєю, використання зброї у людних місцях, жорстоке поводження з тваринами та ін.), у постанові немає жодного слова про зброю, вбивство та погрози даного громадянина...
Пане прокуроре, у постанові про відмову в порушенні кримінальної справи зазначені абсолютно неправдиві дані (за свідченнями людей, які звернулися до нас по допомогу), адже скільки людей було опитано і всі як один зазначали, що у них на очах з вогнепальної зброї була вбита собака Ординським, який пізніше направляв зброю на людей. Також нічого не сказано про 70 підписів, які люди подали до правоохоронних органів з надією на правосуддя!!!
Просимо Вас від імені нашої організації та людей, які звернулися до нас у відчаї, шукаючи справедливості у наших правоохоронних органів, вплинути на ситуацію, скасувати постанову про відмову у відкритті кримінальної справи (копія додається) та притягти винного до відповідальності. Якщо такі справи будуть сходити з рук, то завтра такі як Ординський стрілятимуть у безпритульних людей, а потім візьмуться і за наших дітей!

З повагою, Правління ГО захисту тварин «Врятуй життя»



Заст. Голови О.Ю. Голубнича

Зареєстровано під №28/12 від 30.08.2012


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: Середа, 19.09.2012, 10:33 | Повідомлення # 3
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Постанову міліції про відмову у порушенні кримінальної справи скасовано прокурором і справу повернуто до міліції на повторний розгляд.

У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
Форум » Організація "Врятуй життя" » Документація » Справа на Львівському шосе (2 роки йде боротьба з вбивцею тварин)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: