Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Стерилізатор Добро » Стерилізатор Добро » ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ ИЗ ПРИЮТА
ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ ИЗ ПРИЮТА
ПолинкаДата: П`ятниця, 05.02.2010, 21:52 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Тут мы пишем о том что происходит в приюте

 
chibairaДата: Неділя, 07.02.2010, 20:15 | Повідомлення # 2
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Когда были сильные морозы, маленькие щеночки многие не выжили...Одна щенуля Ася очень больна. В прошлый понедельник Тинка повезла её в ветбольницу, где оказалось что у неё сильнейшее воспаление легких. Она бы погибла в приюте. Её домой взяла работница приюта Алёна. Мы купили необходимые лекарства: цефтриаксон, сульфокамфокаин, гентамицин и катозал. Теперь Ася кушает хорошо, но ещё кашляет. Думаю скоро она поправится. Выздоравливай, малышка!!!

У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
ПолинкаДата: П`ятниця, 26.02.2010, 21:45 | Повідомлення # 3
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
В приюте творится ужас. Сегодня вывезли на проспект 9 стерилизованых собак, 5 мы еле словили, 1 нашли вечером, а 3 неизвестно где. Мы срочно нуждаемся в вашей помощи. Помогите проконтролировать все что творится в приюте. Пожалуйста.

 
KatgoДата: Середа, 10.03.2010, 14:35 | Повідомлення # 4
Місцевий
Група: Модератори
Повідомлень: 249
Статус: Offline
В воскресенье я с Леной Кошельник и Аней ездили в приют.Привезли с собой 6 литров куриного бульона, 2 кг ливерной колбасы, 5 буханок хлеба, и отвареные куриные наборы.
Помогали чистить вольеры, разносили воды и еду.Собаки очень милые и очень хотят внимания.Мы старались уделить время каждой собаке и хотя бы немного с ними поиграть.Им нужны игрушки, они постоянно таскали у нас веник и совки и носились с ними по вольеру smile .Вот подсказали хорошую идею вместо игрушек давать им пустые пластиковые бутылки, я думаю они с удовольствием будут с ними играть!
И еще там подрастают щенки, у серой собачки в коровнике остались 2 девочки ,будут среднего размера, и недавно с Институтской привезли собаку со щенками, небольшого размера, они уже начинают кушать, и у Алены, работника приюта дома 2 щенка, которых она лечила, они уже тоже подросли.Надо срочно искать им хозяев!Выносить на базар, и по объявлениям!
Всем собакам хочеться ласки и внимания, так что давайте как можно чаще навещать их, ведь они нас очень ждут!
 
ПолинкаДата: Понеділок, 15.03.2010, 21:27 | Повідомлення # 5
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Сегодня была в приюте. Мне очень не понравилась каша которой кормят собак. Они не хотят ее есть. Также очень много собак бегают по територии и лезут к алабаям,(это нехорошо, так как алабаям наши собики на один зуб), один алабай выл от голода, собаки Белявской бегали по територии, я их закрыла, но они опять повыбегали. В общем вольере новорожденные щенки, их надо от туда забрать. Я попросила их от туда перевести в другое место-но мне сказали что их некуда перевести.
Еще в приюте сегодня рожала Страшок. В основном все щенки мертвые, но несколько бло живых.


 
KatgoДата: Понеділок, 26.04.2010, 09:33 | Повідомлення # 6
Місцевий
Група: Модератори
Повідомлень: 249
Статус: Offline
Караул!!!В приюте нас просто игнорируют!!! В прошлую субботу я привезла 10 баночек мази для обработки больных собак и попросила мазать их хотя бы через день...и с ужасом увидела вчера. что мазь была не тронута, как лежала так и лежит angry Обработка 5 собак занимает не так много времени, а они говорят что у них нет времени .чтобы мы сами мазали!Как это так, каждый день ходить возле них и не помощь бедным животным .и они еще обижаются .Я начала говорить с Аленой .а она тупо развернулась и проигнорировала меня!Это уже наглость!
 
ПолинкаДата: Субота, 07.08.2010, 22:24 | Повідомлення # 7
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
15.06.2010р
Сьогодні Оля і Ваня відвідали стерилізаційний центр в якому були присутні Ігор Леонідович (директор), Людмила Йосипівна (працівник спецкомунтрансу), Вишпольський Микола Миколайович (перший заступник начальника ЖКГ) та Завроцький Костянтин Іванович (ветеринарний лікар). Нас цікавили відповіді на ряд питань, окрім того ми почули деякі їхні плани щолдо покращення даного стерилізаційного центру. Зокрема:
1. Вони планують у стерелізаційну кімнату закупити два обігрівачі та бочку для того щоб було тепло та була вода. Як нам сказали там залишилось поприбирати та поставити столи.
До речі, хочу зауважити, що стерелізаційна кімната знаходиться дійсно в гарному стані. Все облицювали плиткою, стоять пластикові вікна, побілений потолок, там є лампи денного світла. Поставлені дерев'яні двері які мають гарний вигляд і вільно закриваються на ключ. У кімнаті в якій раніше знаходилась спонсорська допомога все обшили вагонкою. Загалом вигляд дане приміщення має чудове.
2. Також вони виріши що робреруть частину критого вольєру (а саме задню частину яка може обвалитись) і відремонують кришу даного вольєру, перекриють її по новому і це буде зомнім вольєром.
3. Літній вольєр (так званий дитячий садок, який знаходиться зверху) планують обланати так щоб там були стьоки, нормальні двері та сітка.
4. Вони домовились що Спецкомунтранс щодня буде возити 3 собаки на стерелізацію. Це найкращий варіан.
5. Планується також заасвальтувати дорогу на території.

Щодо наших питань то ми отримали ось такі відповіді?
1. Чому не були завчасно продезенфіковані будки та вольєри після лишайних собак?
Тому що планувалось розібрати і по новому будувати вольєри, але все як завжди 350 разів змінювалось і так воно і пропустилось.
2.Чому робітники притулку не мазали лишайних собак?
Тому що Альона не вспіває все робити, а до Наташі чи Тані Ігор Леонідович не має ніякого відношення так як вони не робітники притулку.
3. Чому не попередили про стерелізацію лишайних собак? П.І.П. лікаря який дав згоду на стерелізацію цих собак?
Як сказав Ігор Леонідович Костянтин Іванович приїхав і сказав щоб їх відправляли на стерелізацію. Бо немає чого сподіватись на німецьких партнерів, а лише на себе.
Костянтин Іванович же не розумів чому ми були проти стерелізації цих собак і відповів лиш "А що тут такого? ВОни ж усі живі, все ж з гними нормально.Чого ж не стерелізувати?".
4. Стерелізаційну кімнату ми оглянули. Про її стан я писала вище.
5. Нас цікавило також скільки зараз собак знаходиться у стерилізаційному центрі.
На разі (за записами в зошиті) є 46 великих собак і 5 цуценят. З них не стерелізованих - 18, стерелізованих 23, прив'язаних - 5, на стерелізацію сьогодні забрали - 4.
6. Подивитись як робиться запис в книгу прибуття і вибуття собаки (чи конкретно казено місце її прибуття)?
В журналі записується адреса з якої привезли собак, куди їх вивозять, номера кліпсів також записують. Записують скільки прибуває собак, скільки вибуває, скільки є всього, скільки з них стерелізованих, не стерелізованих.
7. Чи є собакам їжа, вода, чи чисто у вольєрах?
Коли ми були Альона тільки починала обходити собак. У вольєрах було відносно чисто.


 
chibairaДата: Четвер, 19.08.2010, 22:34 | Повідомлення # 8
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Ось такі вольєри щойно побудовані в "Добрі"

Прикріплення: 7439053.jpg (88.3 Kb) · 2544900.jpg (73.0 Kb) · 8622052.jpg (99.3 Kb)


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: Середа, 01.04.2015, 10:25 | Повідомлення # 9
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Друзья! В стерилизатор "Добро" нужна краска!!!
Также нужны медикаменты:
- амоксицилин
- чеми - спрей (дейзи - спрей)
- катозал
- гамавит
- фосфолю гель
- энтерос - гель
- шприцы
- дексаметазон

Больше информации - по тел. 0963063991 Лена
А также, новые фото из стерилизатора:




Прикріплення: 4343243.jpg (276.8 Kb) · 1732248.jpg (189.5 Kb) · 8631387.jpg (344.3 Kb)


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: П`ятниця, 26.06.2015, 14:10 | Повідомлення # 10
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Дорогі друзі! 23.06.2015 року ми провели засідання Правління Організації, на якому протоколом №3/15 постановили, що від тепер, враховуючи тяжке становище та велику кількість собак у стерилізаторі, наша організація буде окрім нашого приватного притулку займатися ще міським притулком Добро - допомагати, лікувати (по мірі можливості), підтримувати та робити все, щоб у нашому місті був хороший міський притулок. Ми допомагаємо вже давно і у лікуванні тварин і у транспортуванні... Але тепер притулок Добро - один із важливих напрямків нашої діяльності. Відповідальні керівники напрямку " Добро" - Валентина Герасимова 067-760-08-54, член ГО захисту тварин "ВЖ", Іраїда - 068-04-306-20, член ГО захисту тварин "ВЖ", Ліза Назарова 067-380-81-78, член ГО захисту тварин "ВЖ". Це - три керівника напрямку нашої організації "Притулок Добро". Прошу Вас за усією інформацією звертатися до них. Це - порядні та відповідальні люди, в яких є чого повчитись. Допомогу для притулку Добро Ви можете перерахувати на наш офіційний рахунок (його дані є в описі нашої сторінки) - приизначення "ДОБРО". Дякуємо Вам!!! Ми справимось лише з Вашою допомогою!!!

У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: Середа, 18.11.2015, 16:43 | Повідомлення # 11
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline





Ось такий чудовий новенький конвектор ми придбали до стерилізатору у притулку Добро! Справа в тому, що там у нас хворі, покалічені тваринки, а їм необхідне тепло. Завдяки ВАШИМ пожертвам ми купили цей конвектор! Дякуємо усім!!!
Прикріплення: 3878509.jpg (46.9 Kb) · 4471015.jpg (47.5 Kb) · 2580580.jpg (97.2 Kb) · 1219892.jpg (95.2 Kb)


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
chibairaДата: Середа, 18.11.2015, 16:45 | Повідомлення # 12
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline
Наша організація привезла солому у притулок Добро
Прикріплення: 0658402.jpg (83.8 Kb)


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
Форум » Стерилізатор Добро » Стерилізатор Добро » ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ ИЗ ПРИЮТА
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: