Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Знайшли родину » Знайшли сім'ю за кордоном » Соня знайшла сім'ю
Соня знайшла сім'ю
ПолинкаДата: П`ятниця, 18.06.2010, 22:27 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Перше повідомленя про Соню від її родини:

"Любі захисники тварин!
Унас все гаразд. Соня добре прижилася. Вона ще лякається раптових голосних звуків, і не сприймає старших, маленьких і товстих чоловіків.Але ці персони мусять Соню поважати, інакше їх "з'їдять". У всьому іншому вона молодець, навчилася навіть з собачої упряжі вилазити, коли хоче далі іти гуляти... Але не поворухнеться з місця, якщо її гладать(може лащитись годинами).За кусочок печінкової ковбаси готова навіть власного хвоста віддати. biggrin
Футбол оцінює як дурню, бо там все гримить і шумить від дудок. Завтра нас запросили у гості, там є гарне озеро. Побачимо, може Соня піде плавати.
На цьому закінчуємо наше маленьке повідомленя за перший тиждень і пошлемо потім ще кілька гарнихфотографій.
Гарних вихідних вам бажають Мануелла, Фольфганг, Пауль та Соня Хельман."

Прикріплення: 4821069.jpg (130.9 Kb) · 8752408.jpg (135.6 Kb) · 7999581.jpg (118.9 Kb)


 
ПолинкаДата: Субота, 07.08.2010, 21:46 | Повідомлення # 2
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Про життя Соні в Україні до того як вона поїхала до Німеччини:

Холодної зими в стерилізатор "Добро", який на той момент (2009 рік) був ще притулком, привезли собаку, нещасну, налякану, яка не могла вставати на лапки. Її скинули з третього поверху алкаші, які і були, нажаль, господарями нещасної собаки. Довгий час у притулку собака намагалася забути все це. Біль фізичний пройшов дуже швидко. А от рана душевна, від того, як з нею вчинив господар, якого вона любила понад усе, довго не загоювалась у бідолашної. Вона була недовірлива, мовчазна і самотня. З часом вона все більше і більше соціалізувалась. Взимку пані Ута відвідала "Добро" і Соню вирішила забрати у Німеччину. Певно, пані Ута прочитала в очах Соні тугу за люблячим господарем, за домівкою і теплом, за добротою і любов'ю. Певний час Соня жила у пані Ути вдома. За цей проміжок часу всі полюбили її, вона стала повноправним жителем Утиної домівки. Соня стала грайливою, веселою, дуже любить дітей і не один раз няня - Соня бавилася з онуком пані Ути. Соня була неправильно у нас стерилізована, тому перенесла тяжку операцію і могла загинути, ми всі дуже переживали за неї. та завдяки зусиллям німецької команди Соня вижила та вилікувалась.Та ось, знайшлася сім'я, яка вирішила забрати до себе Соню. Ми невимовно раді цьому, дуже вдячні Уті та її команді за все що вони зробили, щоб наша Соня забула жахіття свого минулого життя та була щасливою. Ми вдячні новій родині Соні та бажаємо їм провести разом з Сонею багато щасливих років, які запам'ятаються на усе життя!

http://www.hundehilfe-ukraine.de/?p=3069#more-3069


 
Форум » Знайшли родину » Знайшли сім'ю за кордоном » Соня знайшла сім'ю
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: