Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Знайшли родину » Знайшли сім'ю за кордоном » Маня /Mania
Маня /Mania
ПолинкаДата: Вівторок, 21.09.2010, 23:27 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
RESERVIERT

http://www.hundehilfe-ukraine.de/?p=5434#more-5434

Ім’я: Маня
Порода:
Метис
Рік народження:приблизно 2006
Місце знаходження: на вулицяx Хмельницькoго
Колір: чорна з коричневим підпалом
Стать: жіноча
Висота: близько 58 см,
Буде добрим другом:
Сім’ям: +
Молодим парaм: +
Пенсіонерам: +
Cобачникам початківцям: +
Досвідченим собачникам: +
Стерилізована: Так
Щеплена: нi
Паспорт:нi
Має хресних: Ні
Інвалідність: Ні
Особливості:
Дуже гарна собака. Знає своє місце і ніколи не йде звідти. Нажаль вона ляклива, і до чужих не підходить, також не любить випивши, а особливо п’яних. Буде гарним та відданим другом.

Прикріплення: 6717681.jpg (141.2 Kb) · 0984309.jpg (139.1 Kb) · 4313197.jpg (129.8 Kb)




Повідомлення відкореговано frau - Субота, 25.09.2010, 19:59
 
ПолинкаДата: Понеділок, 18.10.2010, 21:54 | Повідомлення # 2
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Маня пригріла маленькее цуценя і опікується ним.

 
ПолинкаДата: Понеділок, 18.10.2010, 22:01 | Повідомлення # 3
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Маня сьогодні подружилась з чоловіком. Я спочатку писала що вона не любить п'яних, але сьогодні вона переступила через свої принципи, та почала до цього чоловіка лащитись. На це було приємно дивитись. Цуценя так і живе з нею. Вони разом сплять, та разом просять у студентів їсти, також малеча старається захищати Маню, якщо ту ображають.

 
ПолинкаДата: Вівторок, 19.10.2010, 09:30 | Повідомлення # 4
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
До мані підкинули ще одне цуценя. Тепер у неї 2 прийомних малюка

Прикріплення: 6292427.jpg (135.5 Kb) · 7770009.jpg (179.7 Kb)


 
ПолинкаДата: П`ятниця, 12.11.2010, 21:52 | Повідомлення # 5
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Новини про Маню. До неї пінкинули ще одне цуценя.
Вона прийняла малечу як свою, і тепер виховує дві дівчинки, вона завжди дбає про них, і старається не підпускати до них чужих собак.
А ось і фото усього сімейства:

Ось так ми показуємо язика усім проблемам та незгодам

Маня та Кері

Маня, Кері, новеньке цуценя, та чужий пес який живе на іншій стороні вулиці

Ось таке у нас сімейство. Всі вони шукають родину, адже скоро буде холодно, і на вулиці їм буде важко.

Прикріплення: 8770414.jpg (231.7 Kb) · 8935723.jpg (241.4 Kb) · 7588322.jpg (199.3 Kb) · 2956983.jpg (240.9 Kb) · 3824873.jpg (161.2 Kb) · 0676343.jpg (242.1 Kb) · 5847303.jpg (178.4 Kb)


 
ПолинкаДата: Середа, 12.01.2011, 23:30 | Повідомлення # 6
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Сьогодн була у Мані. Вона на мене вже не ображається. На наступній неділ зроблю й прівівку.
Маня з нетерпінням чекає на подорож до Німеччини. Вона дуже любить коли я глажу її, завжди слухає як я їй розповідаю про новий дім та господиню. Як вона буде бігати по двору, та спати в теплому ліжечку. Тож з нетерпінням чекає на свою подорож.

Також передаю величезний привіт Маніній майбутній господині, велику, щиру вдячність за те, що дає шанс на життя для моєї собаки.

Прикріплення: 2073922.jpg (138.0 Kb) · 0182938.jpg (95.5 Kb) · 1902005.jpg (135.6 Kb) · 6987882.jpg (155.8 Kb)


 
ПолинкаДата: Вівторок, 25.01.2011, 23:13 | Повідомлення # 7
Легенда
Група: Адміністрація
Повідомлень: 881
Статус: Offline
Сьогодні возила Маню на прівівку. На це було дуже весело зі сторони дивитись. Вона не була схожою на бездомну собаку. Давайте я Вам розповім все по порядку:

В обід я прийшла до Мані. Вона разом з Кері пробували залізти в одну коробку (шкода що у мене з собою не було відеокамери), з них всі люди сміялися. Якщо Маня змогла залісти в коробку, то тоді голова Кері була у Мані біля живота, а попа "на вулиці" (на землі), потім навпаки, Кері хватала Маню за вухо, витягувала з коробки і сама туди залазила. Тоді Маніна попа опинялась "на вулиці". І таке може длитись цілий день. Хоча кожна з собак має свою коробку, але вони завжди воюють(в доброму сенсі), за одну і туж саму коробку.

Хвилин через 15 я їх розборонила, і почала одягати на Маню нашийник. Тут також не обійшлось без пригод. Кері також хотіла всунути свою мордочку у той самий нашийник. Це длилось до тих пір поки я не дала Кері їсти.

Далі ми пішли на зупинку. Я вирішила, що не буду брати таксі, а попробую Маню завести на тролейбусі, так як в автобус її не хочуть брати.

До зупинки нас проводжали всі собаки, в тому числі і Кері. Коли приїхав тролейбус, Маня не захотіла в нього заходити, мені прийшлось брати цю тридцяти пяти кілограмову тушку на руки і заносити в тролейбус. В той самий час Кері вирішила, що вона також їде з нами і забігла в тролейбус. Я сподіваюсь у Вас вийде уявити, як я однією рукою тримаю Маню щоб вона не вибігла з тролейбуса, а іншою намагаюсь вигнати з нього Кері. І як назло всі люди що їхали в транспорті, боялися Кері, і ніхто не виганяв її. Так ми помучались хвилин 5. Потім мені на допомогу прийшла кондуктор. Вона намагалась вигнати Кері, але та вирішила що з нею граються і почала бігати по тролейбусу(на щастя транспорт був майже пустим), ну ще хвилин через 5 ми все таки справились, Кері була на вулиці, а Маня розляглась на сидінні в тролейбусі.

Слава Богу що наступну годину (поки ми їхали в лікарню), пригод майже не було, не враховуючи те що ми всю дорогу боролися за те хто буде сидіти на сидінні , а хто на землі.

І ось ми доїхали до ветлікарні. На великий подив до лікарні Маня добігла, навіть дуже швидко зайшла в лікарню, а ось біля кабінету лікаря почались проблеми. Маня стала як статуя, і не хотіла йти ні вперед, ні назад. Ну і ось знову я беру цього кабанчика і заношу у кабінет. На столі вона сиділа дуже весело, на попі, задні окорочка виставила вперед, звісила вуха, і не реагувала ні на кого, робила вигляд що вона невидимка. Лікар довго з нею говорив, щоб вона почала на нас реагувати, потім оглянув її, і почав готувати укол для прививки. І ось тут новий сюжет для нашої комедії. Побачивши шприць, Маня почала вити (як виявилось вона їх дуже любить), ми спочатку незнали що відбувається, вона не гарчала, не тікала, а просто сиділа і вила. Навіть кіт на сусідньому столі почав нявкати. Так вони на пару поспівали хвилини зо дві, і заспокоїлись. Нам зробили укольчик і ми почали оформляти паспорт. І з якогось переляку медсестра подувала що наша Маня це кобель, лікар сміявся дуже довго коли прочитав що у паспорті написано що наша Маня-хлопчик. Паспорт звісно нам поміняли.(добре що одразу це помітили, бо на кордоні неправильно би нас зрозуміли).

Тепер ми їдемо додому.

В тролейбус ми сіли напрочуд добре, мені навіть не прийшлось брати Маню на руки. Пів дороги ми проїхали б'ючись за те хто буде сидіти на сидінні, а хто на землі. Звісно мої 55 кілограм перемагали її 35, але Маня сильний соперник, декілька раз все таки мене скинула. Але це пусте, не дивлячись на те що у нас сніг лежить, я була схожа на свиню, яка щойно вилізла з болота і незнає що таке вода, а Маня була гарненькою чистенькою собачкою яка собі спокійно сиділа і ухмилялась. Вона всю дорогу з мене сміялась.
Вже коли ми проїхали десь половину шляху, в тролейбус хайшло три міліціонери з нашого районого відділку, вони добре знають Маню, але не впізнали її так як вона була в нашийнику, та ще й сиділа біля мене....А ось Манька їх одразу впізнала... Спочатку вона почала на них гарчати, міліціонери злякались, але не відійшли в бік, потім Манюня зрозумівши що її не хочуть слухати, почала погавкувати на них, але не голосно, щоб не сполохати людей які їхали у транспорті разом з нами, тоді наші міліціонери злякались і відійшли трішечки назад, але Маня не промах, вона зрозуміла що від неї ховається її ворог, почала йти у наступ і перебралась на інше сидіння (нам знову повезло і тролейбус був напівпустий), і такі маневри з міліцією і Манею продовжувались до тих пір поки тролейбус не приїхав до нашої зупинки. І тут як назло міліціонерам також потрібно виходити... Ви би бачили як вони вилітали звідти. За нашою любою міліцією тільки вітер засвистів...

Ну а Манька, довольна собою вийшла зі мною і ми пішли до її коханої коробочки. Там нас уже зустрічала Кері з кавалером.
Я усіх покормила, напоїла водичкою, і пішла додому, а дівчатка попоївши знову затіяли війну за кохану коробочку.

Ось така у нас сьогодні вийшла цікава поїздка до ветеринара. Я її не абуду ніколи і ще довго буду памятати цей день. Правда мені здається що не я одна буду його памятати

Усіх цілуємо Поліна та Маня, в епізодах Кері також усіх чмокає!!!!


 
Форум » Знайшли родину » Знайшли сім'ю за кордоном » Маня /Mania
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: