Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: chibaira  
Форум » Знайшли родину » Врятовані тварини » ТЕРМІНОВО!!! СОБАКА ПОТРАПИЛА У КАПКАН!!! (Собака потрапила у капкан - потрібна допомога!!!)
ТЕРМІНОВО!!! СОБАКА ПОТРАПИЛА У КАПКАН!!!
chibairaДата: Неділя, 05.02.2012, 22:53 | Повідомлення # 1
Легенда
Група: Модератори
Повідомлень: 1449
Статус: Offline



Повідомлення від Юлі:
Великі кучугури снігу, якими замело все місто, не завадили нам спіймати і врятувати Найду. Вові на днях зателефонував охоронець мажорних будиночків біля дендропарку і повідомив неприємну новину, що одна з його собак потрапила у капкан, розрахований на лисицю чи зайця. Вона кілька днів так і пробігала із тим капканом на лапці: ніхто не міг піймати і визволити налякану тваринку. Коли її нарешті визволили лапа бідолашної сильно розпухла. Та це не завадило їй спритно утекти від рятівників. До всього, у нас ще й не знайшлося обладнання для того щоб її схопити. Віталіку довелося зробити саморобний намордник із шнурків, та Найда все одно вкусила його за руку перш ніж він зав’язав їй мордочку. До машини собачку несли по черзі на руках Віталік з Богданом, а там вона швидко відігрілась та вже не так боялась. Завтра Вова відвезе її у ветеринарну клініку. Він постарається вилікувати лапку, а ні, то доведеться ампутувати.
Прикріплення: 7011723.jpg (101.8 Kb)


У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
 
Форум » Знайшли родину » Врятовані тварини » ТЕРМІНОВО!!! СОБАКА ПОТРАПИЛА У КАПКАН!!! (Собака потрапила у капкан - потрібна допомога!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: