Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 18 » Коти - боржники
11:33
Коти - боржники
Дві кішки, що належать жительці Німеччини Беате Чепе, яка була арештована за підозрою в причетності до діяльності неонацистської терористичного осередку, опинилися в центрі боргового скандалу.

Зараз господиня кішок перебуває під вартою, а самі вони проживають у притулку, але платити за них нікому, повідомляє Spiegel.

Чепе, що проживала в Цвіккау, була арештована в листопаді 2011 року. Вона й кілька її спільників підозрюються у вбивствах бізнесменів турецького і грецького походження. Всього, як вважає слідство, неонацистські терористи відповідальні за десять вбивств в Німеччині, вказує Berliner Morgenpost.

Коли Беате Чепе була відправлена до в'язниці, її кішок Ліллі і Хайді спочатку передали сусідам жінки, а потім їх забрала і відвезла у притулок поліція. Співробітники поліції оплатили лише три дні проживання кішок у притулку, після чого цей обов'язок має взяти на себе Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини.

Утримання кішок Ліллі і Хайді обходиться притулку в федеральній землі Тюрінгія в шість євро на добу, і на цей момент сума боргу за тварин становить 1017 євро і 42 центи. Співробітники притулку стверджують, що гроші на кішок з бюджету Федеральне відомство кримінальної поліції не надходили.

У притулку заявили, що в тому випадку, якщо найближчим часом борг за кішок не буде погашений, представники приймача для тварин будуть змушені подати на службу розслідувань в суд.
Категорія: У світі | Переглядів: 791 | Додав: Darius | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]