Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Mи отримали цікавого листа від управління ЖКГ...Та відповіли на нього...
23:11
Mи отримали цікавого листа від управління ЖКГ...Та відповіли на нього...


НАША ВІДПОВІДЬ

07.10.2010 №07/10
На № 12-3648-02-08 від 24.09.2010

Шановний пане Шаповале !

На адресу Хмельницької міської громадської організації захисту тварин "Врятуй життя" надійшов Ваш лист разом з додатком бізнес – проекту генерального директора ООО «Крот» , за що Вам дякуємо і розцінюємо це, як конструктивний шлях до взаємоспівпраці у викоріненні такого ганебного українського явища, як бездомні тварини.

Дану пропозицію пана Колесника ми ретельно та ґрунтовно розглянули, так само, як і лист відповідь йому Міністерства Охорони навколишнього середовища України.

Перш за все, хочемо звернути Вашу, пане Шаповале ,увагу на те, що Мінохорони навколишнього середовища опрацьовує ще даний проект і тільки передбачає реалізацію пілотного проекту у м.Києві і лише в тому разі, коли його ефективність буде доведено, збираються рекомендувати для проведення в інших великих містах України. Але його практичне впровадження у столиці, так само як і в інших великих містах держави є неможливим, оскільки він:

1. Докорінно перечить Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», а саме цей Закон є головним і будь – які рекомендації будь – якого Міністерства України, щодо виконання його «по – іншому», як вам відомо, не мають юридичної сили і права до змін, до того ж є нелегальними, себто такими, які переслідуються як Адміністративним, так і Кримінальним Кодексами України!

2.Mетод безповоротного вилову безпритульних тварин, іншими словами ( які відображають реалітет насправді ), метод вбивства безпритульних тварин є неприйнятним не тільки з моральної, правової та юридичної точки зору, а й з практичної. Оскільки цим методом більше ніж пів століття Україна намагалася докорінно викорінити явище безпритульних тварин і як відомо, це їй не вдалося!
За пів століття вбивств, отруєнь кількість бродячих тварин не тільки не зменшилася, а й зросла. Бо ж так запрограмовано природою, чим більше винищується певний вид тварин, тим активніше триває їхній процес розмноження, тим більша кількість нащадків народжується, серед яких переважна частина – самки. Тобто природа не дає виду зникнути, як би того не хотіла людина і якою би брутальною та нещадною вона не була.

Отже так званий „новий" , на думку пана Колесника, а насправді, старий брутальний метод безповоротного вилову безпритульних тварин, є не тільки КАТЕГОРИЧНО неприйнятним, а й, як доведено це, п’ятидесятирічною практикою ,

безкорисно – без дієвим у викоріненні явища безпритульних тварин, як такого.

Хоча Міністерство природи вдячне пану Колеснику за, так звані," висловлені ґрунтовні пропозиції, та аналіз Європейської практики застосування методів регулювання чисельності безпритульних тварин" , ми вважаємо їх не тільки недоцільними, але й неправдивими, оскільки:

А) наведені Колесником приклади з так званої, „ ЙОГО „ Європейської практики до реального життя в Європейських країнах не мають майже ніякого відношення.

Зокрема, він стверджує про зменшення кількості бездомних собак у країнах Європи відбyвaeтся завдяки методи евтаназії.
Ми спілкуємося щодня з громадянами Німеччини, Aвстрії, Франції, Швеції, Швейцарії, Люксембургу, Норвегії, і т.д. Вони не знають що таке явище бездомних собак, бо просто – напросто там цього не існує!!!
Втім, ви можете вірити нашим словам так само, як і словам пана Колесника. Аби переконатися, пропонуємо Вам, представникам мерії ,відвідати країни західної Європи і переконатися у тому особист!
Наші закордонні партнери готові Вас запросити до себе і про це вже говорилося…

Б) пан Колесник ставить Вам у приклад Росію, але ж ця країна має таку ж проблему бездомних тварин, як і ми. То з таким же успіхом він міг би Росії у приклад Україну ставити. Чому ні? „ Кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку!…"

Та таки пан Колесник у дечому має рацію. А саме, так званий «ОСВ» «отлов- стерилизaция – возврат» дійсно у країнах Європи не існує. Чому? Бо коли десь хтось знайде кішку чи собаку, яка не має, скажемо так, опізнавальних знаків (чіпа чи хоча б нашийника з адресою), його господар не знаходиться, її забирають у притулок, де лікують, стерилізують, а потім шукають для неї сім" ю (через ЗМІ – це загальноприйнята нормальна практика).

4.
Далі, звідки бере Колесник ці суми на стерилізацію-400 грн.? за одну собаку? Якими джерелами інформації він користується? Спробуйте перевірити хоч одне джерело , на яке він посилається.
Ви будете здивовані…
І чому виконавчий комітет Хмельницької міської ради прислуховується до мешканця Миколаєва, але ігнорує думку фахівців, зокрема кінологів міста Хмельницького? Про нашу думку ми вже мовчимо.

5.
Виходячи із вищевказаного нами, даний бізнес – проект пана Колесника «Безпритульна собака» є нічим іншим, як лише теоретичною спробою даного приватного підприємця врятувати своє фінансове становище і ця спроба базується лише на приватному розпачі втрати його доходів, а також на вимиранні його фірми внаслідок зменшеного попиту на асортимент продукції для масового вбивства тварин, які він ,до прийняття Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» , yспішно продавав в усі регіони України!

6.

Ми, разом зі спеціалістами- кінологами, ветеринарами, зоозахисними організації Європи готуємо також бізнес -проект для м.Хмельницькoго, в якому вкажемо на різні можливі до того ж легальні шляхи подолання явища безпритульних тварин, a також, що є дуже важливим, методи їх фінансування як шляхом окремого поповнення бюджету, так і фінансування закордонного (наприклад Європейського Союзу).

Чорновик бізнес -проектy ми готові пред’явити Вам найближчим часом і після Вашого опрацювання зустрітися з вами за круглим столом ,щоб цей проект сумісно прийняти та втілити в життя в Хмельницькому. Сподіваємось, що він заслуговуватиме не лише на Вашу увагу ,а й на його виконання.
Бо ж мета у нас з вами одна – викорінення явища безпритульних тварин як в Хмельницькому зокрема, так і в Україні вцілому!

Голова Правління Громадської
Організації захисту тварин «Врятуй життя» Ольга Голова

ДOBIДKA:

БO ( y Колесника) – „Безповоротний Oтлов „ безпритульних тварин,

іншими словами- метод вбивства безпритульних тварин !!!

OCB ( y Колесника) - «Oтлов- Cтерилизaция – Bозврат» безпритульних тварин.

З надією на розyміння та пiдтpимку
Правління Хмельницької громадськoї організації захисту тварин «Врятуй життя».

Категорія: новини організації "Врятуй життя" | Переглядів: 983 | Додав: chibaira | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
+4   Спам
1 Віктор   (10.10.2010 12:56) [Матеріал]
Прошу вибачення за свою емоційність, але цей Колесник моралький виродок. Хай сам жре свою дрянь, яку виготовляє!!!

+3   Спам
2 FireSnake   (10.10.2010 14:04) [Матеріал]
Підтримую

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]