Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 15 » Обговорення жахливої концепції, запропонованої міською радою
20:02
Обговорення жахливої концепції, запропонованої міською радою
Перш за все, від себе хочу подякувати усім хто прийшов на обговорення концепції, запропонованої Хмельницькою міською Радою http://www.khmelnytsky.com/index.p....0-41-41!!!

Особисто я дуже горжуся всіма, хто так гарно виступав, всі були єдині, справжня сила!!!!!!!!!!

Коротко про наш виступ розкаже цей репортаж - ТРК "Місто" за 14.12.10

http://www.khmelnytsky.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1578:2010-03-03-08-25-50&catid=197:2010-03-03-07-34-10&Itemid=290 

На зустрічі був присутній начальник управління ЖКГ Шаповал та його заступник Вишпольський. Прийшли на обговорення: ГО захисту тварин "Врятуй життя" - Голова Ольга, Голубнича Олена, Голубнича Катерина, Бойко Іван, Асафатова Ніна, Єременко Ольга, Борисова Наташа, Прушинська Люба, Главінський Саша, були представники організації "SOS" на чолі з Ларисою Кірікищук, була наша волонтерка Люда Давидюк, яка вже чотири місяці їздить зі спецкомунтрансом і яка вклала дуже великий внесок у стерилізацію собак нашого міста, волонтерка Люда Шатохіна, яка щотижня їздить у стерилізатор Добро, годує та доглядає там собачок, волонтерка наталя Білявська, представники соціалістичної партії, та інших партій також, громадяни міста (до речі двоє чоловіків були дуже обурені стверджуючи, що 3 місяці поспіль управління ЖКГ проводило геноцид собак у їх районах). Також був запрошений святий отець, журналісти, представники різних політичних партій та інші небайдужі громадяни нашого міста.

Першою виступила Оля Єременко, яка дуже гарно з прекрасною дикцією зачитала лист наших німецьких партнерів http://rescue-life.at.ua/news....-13-376, дуже влучно надавала свої пояснення та виражала свою думку, в ході оприлюднення листа. Вона сказала, що зараз кожна дитина в школі (адже Оля вчителька) знає, що Україна - це центр Європи. Тому Оля наголошувала на тому, що подібні пропозиції та концепції неприпустимі для нас!

За нею виступила наша голова - Оля Голова, вона дуже чітко з юридичної сторони довела, що запропонована концепція є прямим порушенням законів України, Європейської конвенції, та складена вона абсолютно недосконало. Оля сказала, що коли дитина народилася, ніхто не знає, ким вона виросте - президентом, генієм, чи вбивцею. Коли дитина щойно народилася ніхто цього не може знати. так само і стерилізація. Почавши її сьогодні, ефекту одразу ми не побачимо.

За Олею виступала Люда Давидюк, яка розповіла як проходила стерилізація, сказала наскільки умертвіння собак є антигуманним методом. Виступ Люди був дуже емоційним, як звичайно ж, і всіх учасників обговорення. Люда сказала "Хмельниччина каже НІ, НІ, і ще раз НІ. Ніякої крові, ніяких вбивств, ніякого зла, не повинно бути у нашому місті".

Потім виступала Олена Голубнича (я). Я поставила в приклад Одеську систему регулювання чисельності тварин у місті, навела деякі факти, що свідчать про те, наскільки успішною є система стерилізації у м. Одеса. Також я пообіцяла, що у разі прийняття концепції, ми обіцяємо їм війну, адже жоден з нас, навіть під страхом кримінальної та адміністративної відповідальності ні за що на світі не погодиться віддати на смерть своїх собак, яких з дитинства виростили! Я сказала, що навіть під час війни, яку пережила моя бабуся так до собак не ставилися!

Потім Шаповалу раптово знадобилося вийти, але всі наполягли на тому, щоб чекати його, хоч він просив нас продовжувати.

Поки його не було, святий отець виразив свою думку щодо даної ситуації. Він сказав, що будь-яка тварина, будь то котик чи собачка, кожним диханням своїм славить Бога. І все у світі збалансовано. Але коли гріх втрутився у людську природу, ми втратили почуття благих відносин до тварини, слух і бачення її, щоб поістині їй допомогти, якщо вона страждає на дорогах чи бездоріжжях..."

Потім виступила Наталя Анатоліївна Білявська, яка зазначила, що дана програма є нічим іншим як фашизм по відношенню до тварин. З чим ми усі погоджуємося.адже це справді так. Виступ Наталі був також дуже емоційний.

На першому ряду сиділа юристка Шаповала. Вона вважала, що дуже влучно коментує усіх нас, виступаючих, наприклад "заберіть собі додому" і подібного роду "розумні" репліки. Коли її спитали скільки вона забрала додому з вулиці, то вона сказала "воно мені не треба"., на що їй тоді запропонували взагалі вийти, бо ж не зрозуміло, чого вона взагалі тут присутня, це ж зустріч для тих, кому це небайдуже...

Підводячи підсумок скажу так. Нам дали приблизно тиждень для складання своєї концепції. Програма не буде прийматися доти, доки не буде досягнуто якоїсь однієї спільної програми, яка влаштує усіх. Це були слова пана Лєскова, секретаря міської ради (репортаж ТРК Місто 14.12.10).

Дякуємо усім! Попереду ще багато роботи! Але думаю, всі побачили, що наша сила лише в єднанні. І головне - це зрозуміли не лише ВОНИ, а й ми самі...

Виступ святого отця з приводу вбивств бездомних тварин:

Категорія: А в місті... | Переглядів: 663 | Додав: chibaira | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]