Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 16 » Част. 1 Приїзд наших друзів та партнерів з Німеччини!!! 07.03.11 - 11.03.11
23:46
Част. 1 Приїзд наших друзів та партнерів з Німеччини!!! 07.03.11 - 11.03.11
Нажаль, у мене дуже мало фотографій, тому я прошу усіх, у кого є ще фото додавати сюди...

Минулого тижня до нас у гості приїжджали наші дорогі партнери, друзі та помічники з Німеччини!!! Цього разу нас відвідала пані Ута Людвіг та пан Норберт де Йонг.

07.03.11

07 березня на нашому звичному місті зустрічі з німецькими партнерами, на виїзді з міста зустрічали Оля Голова, Ваня, Саша з нашою маленькою Альфою та я (Лєна).

Наша Альфа вела себе дуже привітно, вона радо була у нашій компанії. Альфа надзвичайна собака. Її травма стала для неї і щастям, і нещастям. Колись, коли Альфа була здоровою, вона була така дика, що ніхто не міг навіть погладити її. Тепер же це чудова собака, друг, компаньйон, просто собака для сім'ї, яка віддаватиме усю любов та тепло своєму господарю...

О 20:00 ми зустріли Уту та Норберта, та, узявши таксі повезли їх до Поліни.

08.03.11

Наступного дня з нашими партнерами були спершу Поліна, а потім Оля Єременко, Люба, Наташа Борисова, Світлана. Спочатку Поліна познайомила гостей зі своїми собаками з її району, вони разом їх погодували. Потім відвідали притулок у Дубово, маленький притулок Світлани, перетримку собак, покормили та показали своїх вуличних собак. А увечері відмітили за вечерею свято 8 березня!

Поліна показує та годує своїх підопічних


Притулок у Дубово

Перетримка собак

Міні - притулок Світлани

Оля Єременко годує собачок

09.03.11

Наступного дня зранку Поліна, а пізніше Ваня та Саша поїхали до нашої ветлікарні, де Ута та Норберт привезли допомогу лікарям. За що дуже вдячні наші лікарі! Ця допомога дуже необхідна нашим собачкам! Пізніше я також приїхала до ветлікарні. Кирило Анатолійович був дуже радий бачити наших гостей з Німеччини. Нам вдалося досить швидко оформити усі документи на собак, які виїжджають до Німеччини.

Пізніше Поліна поїхала з Утою та Норбертом спершу на обід, а потім до ветеринарної таможні.

Туди під'їхала я та разом з Утою і Норбертом ми поїхали до супермаркету Таврія - В, де купили першу половину продуктів до нашого міні - притулочку! Про це написала Оля Голова ось тут:http://rescue-life.at.ua/news/prijizd_partneriv/2011-03-14-526

Ще раз дуже хочеться подякувати за усі продукти, які для нашого міні - притулочку купили: це крупа (250 кг), фарш, корм, олія. А наступного дня довезли ще дуже багато (корм, вівсяні пластівці, фарш...). Величезне спасибі!!!

Отже, після того, як ми усе купили то одразу вирушили до нашого притулочку, де вже чекали Ваня, Оля Голова та Саша.

Вітаміни, ковдри, молоко:




Це було привезене для нас з Германії і ми дуже вдячні усім людям, хто передавав, купував, транспортував усе це. Для наших собак це надзвичайно важливо!!! Дякуємо!!!

Увечері нас чекала спільна конференція по скайпу, де ми обговорили усі важливі моменти.

10.03.11

Зранку Оля Голова з пані Утою та паном Норбертом вирушили знову до супермаркету для закупівлі продуктів для Світланиного міні - притулочку.
http://rescue-life.at.ua/news/prijizd_partneriv/2011-03-14-526

Потім разом завезли все до Світлани, за що вона дуже і дуже вдячна!
Після цього Оля з німецькими партнерами вирушили знову до супермаркету, де купили ще дуже багато продуктів для нашого міні - притулочку. Але ще трохи раніше ми (Оля, я, саша) поїхали до мене та транспортували мій старенький холодильник до машини, щоб потім завезти до притулочку. Саша та я поїхали автобусом у наш міні - притулок, а Оля (також з нею була наша Альфа) приїхала з Утою та Норбертом пізніше, вже з холодильником та другою частиною продуктів для наших собак.

Ми пообідали, пофотографували собак, поспілкувалися.

Наша Альфа приїхала з нами щоб попрощатися зі своїми друзями...Це був її дім, тут вона виросла, тут стала дорослою... Вона була рада побувати знову у притулочку, бігала, гралася...Сподіваємося, що Альфа буде згадувати і нас, і свій попередній дім...

Після цього наші гості поїхали до Поліни, а ми всі також роз'їхалися по домам, адже наступного дня всім нам треба зібратися та вчасно привезти собак до Поліниного будинку.

Категорія: Привіт з Німеччини | Переглядів: 817 | Додав: chibaira | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]