Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 12 » Спецкомунтранс творит откровенный беспредел!!!
21:32
Спецкомунтранс творит откровенный беспредел!!!
Прочитайте наш рассказ о вчерашнем происшествии...Такое обращение мы отправили мэру нашего города. Тут всё подробно описано...

Сьогодні, 11.04.11 я, заступник голови ГО захисту тварин «Врятуй життя» Голубнича Олена, члени Правління Бойко Іван та Главінський Олександр, волонтери Круліковський Славік та Давидюк Людмила стали свідками жахливої ситуації, у якій терміново просимо Вас розібратися!!!
11.04.2011 року волонтер Людмила Давидюк зателефонувала до пана Китаєвича Леоніда та Черешні Андрія близько 11.30 щоб сказати, що головний лікар ветеринарної лікарні у м-ні Раково чекає собак на стерилізацію. У слухавці вона почула гавкання собак та крики людей. Пан Черешня сказав у грубій формі, що робить «зачистку» на Львівському Шоссе та просто поклав слухавку. Людмила Давидюк зв’язалася зі мною близько 12.00 години і через 15 хвилин я була на вул. Хотовицького.
Я була на вул. Хотовицького, Молодіжній, Інститутській, Львівське Шоссе. Потім під’їхав наш волонтер Круліковський Славік і ми з ним разом шукали собак. Ми помітили, що собак було дуже мало. На зупинці «Районна лікарня» ми побачили жінку , яка дуже сильно плакала. Вона розказала, що 15 хвилин тому приїжджали ловці і застрілили 3-х її кураторських собак. Одного з них вона за свій кошт лікувала після аварії. Жінка бігла за ловцем та на колінах благала «вбийте краще мене, а не собаку!!!».Люди на зупинці кричали і плакали, діти закривали очі руками. За словами цієї жінки (номер телефону не оприлюднюю) вона говорила з молодим чоловіком який був з ловцем. Як пізніше вияснилося, то був Черешня. Він запевнив що собак (мертвих, яких за лапи волочили у мішку по землі) везуть у притулок…Звичайно ж жодної собаки у притулок не привезли сьогодні… Жінці стало погано, вона навіть не могла говорити, так сильно вона плакала…
Славік та я вирішили піти до ХКП «Спецкомунтранс». Туди також приїхали члени нашої організації Главінський Олександр та Бойко Іван (вони як раз на таксі везли до лікарні тяжко хвору безпритульну собаку). Разом, я, Іван, Саша та Славік зайшли до приймальні, де запитали де можна знайти Черешню, на що нам вказали на двері директора і дозволили зайти.
Я постукала у двері, ми зайшли, у кабінеті був начальник Спецкомунтрансу пан Грабар та сам Черешня, який пив каву. Пан Грабар запропонував нам сісти, на що Славік та Олександр сіли, а я та Іван залишилися стояти…Я підійшла до Черешні і почала спокійним тоном запитувати «Де три собаки, яких ти щойно забрав з районної лікарні?» на що він у грубій формі та нецензурно запитав «що мені треба»…Я ще раз повторила запитання голоснішим тоном, після чого він підвівся і почав, підвищуючи голос присуватися до мене ближче. Ваня, Саша та Славік одразу присадили його на стілець і зробили зауваження за те що він почав мене штовхати. Тоді Черешня, з нецензурними криками та погрозами типу «мої братки з тобою розберуться» підхопився та підбіг до Івана і почав тягнути його за куртку, почалася штовханина і ми почали розбороняти їх. В цей момент мене у спину штовхнув Грабар після чого я вдарившись об стіну ледь не впала. Він почав штовхати мене, тому Саша та Славік мусили відштовхнути його від мене. Я вихопила свій телефон і почала викликати міліцію. Цієї миті до кабінету забіг головний юрист, який був явно в неадекватному стані. Він з криками «Не знімай на камеру!» (в мене чорно – білий телефон без фото та відео камери!) вихопив його у мене та кинув об підлогу а коли я кинулася за телефоном підбив його ногою об стіну. У нас зав’язалася сварка, я почала кричати що вони вбивають наших собак, після чого він почав у грубій формі мене обзивати.
Іван був змушений поїхати, оскільки його чекало таксі з хворою собакою.
Потім юрист знову вихопив в мене телефон і Саша почав відбирати його. Нарешті ми почали викликати міліцію.
Прийшли представники правоохоронних органів і ми пішли до південно – західного відділку та написали заяви. Після цього ми звернулися до ЗМІ, прокуратури, звертаємося до Вас та за допомогою наших німецьких партнерів звернемося до Європейських ЗМІ у випадку, якщо не буде прийнято міри до представників ХКП «Спецкомунтранс».
Також нагадуємо, що представники нашої організації та волонтери мають беззаперечне право бути присутніми при відлові собак. І це не один раз обговорювалося. Однак 12.04.11 Китаєвич виїхав на виклик і відмовив нам у проханні бути присутніми при цьому. А це прямо порушує концепцію по регулюванню чисельності безпритульних тварин. Я як заступник голови Правління зателефонувала пану Грабару, запитала чому нам не дозволяють бути присутніми при відлові, на що він відповів «Ви заважаєте мені працювати. Я не хочу з Вами говорити» і поклав слухавку.
Просимо Вас негайно розібратися у даній ситуації і отримати відповіді від ХКП «Спецкомунтранс» на наступні питання:
1. Чому 11.04.11 відбувалися масові вбивства тварин, в тому числі тих, які мають опікунів, а також, не виключено, що кліпсованих, без присутності волонтерів, з особливою жорстокістю, що призвело до травмування психіки людей та особливо дітей, присутніх при цьому?
2. Чому пан Грабар, пан Черешня та головний юрист забувають що вони є не бандитами, знаходяться не на зоні, а на комунальному підприємстві, тим більше є його представниками, чому двічі був розбитий мій телефон, чому пан Черешня дозволяє собі нецензурні вислови у наш бік і дозволяє собі зав’язувати штовханину.
3. Чому всупереч прийнятій концепції нам не дозволяють бути присутніми при вилові тварин.

Дуже просимо Вас втрутитися у цю ситуацію і допомогти встановити справедливість.
З повагою, Заступник голови Правління ГО захисту тварин «Врятуй життя»

О.Ю. Голубнича

12.04.11

Категорія: Терміново... | Переглядів: 1025 | Додав: chibaira | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 9
+1   Спам
1 Lucky   (12.04.2011 22:06) [Матеріал]
Слів просто немає!!!!!Як взагалі таких людей можна було призначити на керуючі посади?????Таких треба просто ізолювати....

+1   Спам
2 Катюshка   (12.04.2011 22:40) [Матеріал]
мда...есть ещё такие люди..

3 chibaira   (13.04.2011 19:58) [Матеріал]
У кого есть информация по юго-западу, где не стало собак?

4 tinka   (13.04.2011 22:21) [Матеріал]
Сьогодні стріляли собак біля ХНУ!!!!!!!((((((((((( (зі слів студентів)
Неможу знайти двох своїх дорослих собак і зникло одне цуценя ще зовсім маленьке((((((((

5 chibaira   (13.04.2011 22:38) [Матеріал]
ТОЧНО СЕГОДНЯ?????????!!!!!!!!!!!!

6 chibaira   (13.04.2011 22:39) [Матеріал]
Можешь найти номера тех, кто видил?

7 chibaira   (13.04.2011 22:39) [Матеріал]
и срочно мне скинуть на 096-306-39-91

8 tinka   (13.04.2011 22:59) [Матеріал]
точно сьогодні, в 11 часов на стадіоні ХНУ,як стріляли небачив,але бачив як кидали в мішки полуживих собак!!!!!!!
Я номер тобі скинула

9 chibaira   (13.04.2011 23:03) [Матеріал]
спасибо

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]