Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 11 » Звернення до Хмельницького міського Голови
23:01
Звернення до Хмельницького міського Голови
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХИСТУ ТВАРИН
«ВРЯТУЙ ЖИТТЯ»
29000, м.Хмельницький, вул.М.Залізняка,30, кв.85, тел. 0979514415, 0682021317
E-mail:save_a_life@ukr.net

_____№ _____
На №___від___
Хмельницькому міському Голові
Мельнику Сергію Івановичу

29000, м.Хмельницький,
вул. Гагаріна, 3
Хмельницька міська Рада


ЗВЕРНЕННЯ

Шановний пане міський Голово!!!

Ми, захисники тварин міста Хмельницького, члени ГО захисту тварин «Врятуй життя» декілька днів тому натрапили на Вашому офіційному сайті (http://www.khmelnytsky.com), на концепцію регулювання чисельності безпритульних тварин, яку ВИ пропонуєте НАМ, небайдужим хмельничанам обговорити! Те, що ми побачили під Вашим прізвищем та Вашою фотографією викликало у нас два основних почуття – ЖАХ та ЗДИВУВАННЯ. Чому жах, ми пояснимо пізніше. А здивування саме тому, що ВИ, той, кого ми обирали ДВІЧІ на посаду міського Голови, ВИ, по – суті, той, хто запустив проект стерилізації самі пропонуєте обговорити концепцію, яку навіть неможливо дочитати до кінця адекватній людині з нормальною психікою.
Пане Мельнику, члени Правління нашої організації відвідали цього року
5-y Мiжнародy конференцію "Введение гуманных методов сокращения популяции бездомных животных в городе путём стерелизации. Проблемы и перспективы",у м. Одесі, де були присутні представники майже усіх міст України. І там, ми, гордо та сміливо стверджували, що наш Мер запустив (нажаль із запізненням у три роки), але запустив, програму стерилізації тварин.
Також Ви, певно, знаєте, що Програму стерилізації було прийнято ще у 2007 році і вона мала діяти на сьогоднішній день уже 4-ий рік. Перші собаки, яких простерилізували лише в кінці 2009 року знаходяться зараз у нас, у нашому приватному міні-притулочку. Потім після того, як стерилізували декілька собак був перерив зі стерилізацією аж до весни 2010. Тому не нам не знати, коли все ж - таки реально почала діяти славнозвісна програма! Також, певно, для Вас не буде новиною, що на облаштування пункту СТЕРИЛІЗАЦІЇ «Добро» були витрачені колосальні кошти з НАШОГО бюджету і певно, у нас, тих хто наповнює цей бюджет постає питання: «А для чого ж, шановні, робити стерилізаційну кімнату (70 тис. грн.!!!!!!!!), якщо пропонуєте усипляти собак? Якщо стерилізація не дає результату?» До речі, жодного разу і жодної собаки у ній так і не простерилізували. І ці питання, повірте, виникають не лише у нас, захисників тварин…
Шановний Сергію Івановичу!!! Ми зверталися до Вас лише декілька разів по допомогу, і завжди Ви допомагали нам. Для нас Ви стали не тим, хто роздає обіцянки, а тим, хто вміє їх виконувати. Подивіться ж самі, стерилізація розпочалася лише цього року, чи можна ж стверджувати що вона є НЕЕФЕКТИВНА?!
Пане Мельнику, просимо Вас негайно відмінити будь-які спроби прийняти цю ганебну програму!!! За цей рік ми приклали дуже і дуже багато сил, щоб розпочати стерилізацію, щоб запустити її в дію. До Вашого відома, наша волонтерка кожного дня вже багато місяців з самого ранку виїжджала з бригадою відлову і займалася по-суті їхньою роботою. Ми зустрічали стерилізованих собак по районах, проводили бесіди з населенням, і повірте 90% скарг владнали саме МИ!!! Дозвольте нам довести до кінця те, що ми почали! Пане Мельнику, у нас буквально руки опускаються, коли Ви в одну секунду можете повернути все на багато років назад, звести нанівець все що ми почали будувати. Дайте нам шанс довести, що програма стерилізації ефективна, Ви неодмінно це побачите, але зрозумійте, що це НЕМОЖЛИВО побачити за пів року!!!
Чому б нам не перейняти досвід м. Одеси? Там діє Програма охорони навколишнього світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м.Одесі на 2007-2015 роки. В Одесі у 2006 році нараховувалось 50 000 бездомних собак. На 2009 рік їх кількість зменшилася вдвічі. За останні 2 роки в м. Одесі не виявлено ЖОДНОГО випадку сказу і зверніть увагу, при цьому керівництво Одеси не пропонує закривати від нещасних тварин сміттєві баки, не наказує платити штрафи людям, які прихистили біля себе цих беззахисних створінь, а навпаки ставить їм кормушки, просить людей годувати та доглядати їх.
За цих кілька днів на адресу нашої організації надійшло безліч дзвінків з проханням втрутитися в цю ситуацію і не допустити прийняття подібних ганебних нормативних актів. Коли ми починали свою роботу, рік тому, нас було лише декілька ентузіастів, у нас були лише одні партнери з Німеччини. Зараз нас не в два і не в три рази більше, і партнерів ми маємо не лише в Німеччині, а й в багатьох інших країнах ЄС, де вже встигли ознайомитися з цією Вашою жахливою пропозицією і готові оприлюднити її в усіх ЗМІ Європейського Союзу та передати у керівництво УЕФА та інші інстанції, які поставлять під питання проведення чемпіонату Євро – 2012 в Україні.
Пане міський Голово, скажіть, чи Ви самі читали ту концепцію, яку пропонуєте на розгляд??? Тоді дайте відповідь, чого вона навчить наших дітей??? Чи Ви вважаєте нормальним явищем дивитися в очі голодній вмираючій собаці? Чи маленькому цуцику, який і без того з вини нас «людей» живе не в домівці, а на вулицях і їсть не з миски, а зі сміттєвого баку? Якщо це явище, завдяки Вашій концепції стане нормальним явищем для нашого міста, якщо вбивства живих істот, не агресивних, не скажених, а таких, що роками жили біля людей і звикли, нажаль, їм довіряти, стане узаконеним для нашого суспільства, то ГАНЬБА такому суспільству, ГАНЬБА нашому місту і владі, яку ми обирали!!! Ми не хочемо, щоб наші діти та онуки росли в цьому місті, яке ми любили, яке було нам таким рідним, але повірте, якщо цей ЖАХ буде узаконено, то наше рідне місто в одну мить перетвориться на місто нелюдів.
Нам соромно читати цю концепцію, яку так сміливо і гордо Ви виставили в інтернеті…

Сподіваємося на Ваше розуміння і підтримку і негайне зняття з розгляду нормативно – правового акту, який ставить під питання моральне здоров’я підростаючого покоління хмельничан та взагалі є неприпустимим для країни яка бачить своє майбутнє у інтеграції до ЄС...

У разі прийняття даної програми ми залишаємо за собою право оскаржувати її в усіх можливих інстанціях України та ЄС, а також ми готові організовувати акції непокори щодо виконання положень цієї ганебної концепції.

З повагою, Правління ГО захисту тварин «Врятуй життя»

Категорія: новини організації "Врятуй життя" | Переглядів: 948 | Додав: chibaira | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]