Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 10 » Звернення захисників тварин
22:07
Звернення захисників тварин
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

Ми, представники недержавних громадських організацій та пересічні громадяни, яким небайдужа доля країни, в зв’язку з наближенням єврочемпіонату з футболу, звертаємось до всіх жителів України.

Враховуючи те, що всі доступні методи впливу на владу на сьогодні вичерпані, а були це і мітинги протесту та пікети, і звернення до різних посадових осіб та позови до суду, та нажаль ситуація не лише не покращувалася а лише погіршувалася.

Коли Україні дістався шанс на проведення європейського чемпіонату з футболу, ми як і всі громадяни України раділи з цього. Але нажаль час показав, що вся підготовка до Євро-2012 призвела, та продовжує призводити, лише до негативних наслідків. На ці негативні наслідки неодноразово вказували владі представники екологічних, правозахисних, молодіжних та інших громадських організацій, а також представники наукової та творчої еліти України.

На сьогодні доводиться констатувати, що наслідком підготовки до проведення чемпіонату з футболу стали правопорушення у різноманітних сферах життя нашої країни. Так підготовка до Євро-2012 супроводжувалася масовими рубками зелених насаджень (парків, скверів, алей і т.д.), масштабним знищенням безпритульних тварин у містах що будуть приймати еврочемпіонат. Правозахисні організації вказують на погіршення ситуації з правами людини та на свавілля працівників міліції по відношенню до громадян і працівників ДАІ по відношенню до водіїв. Провідні економісти України, та це вже стало зрозуміле і простим людям, вказують на економічні злочини які стали можливими через проведення тендерів з одним учасником. Розграбування держаних коштів відбувалося через будівництво стадіонів, аеропортів, доріг та інших об’єктів до Євро-2012 за цінами які у декілька разів перевищують вартість аналогічних об’єктів в Європі. При цьому будівництво цих об’єктів супроводжувалось відбиранням в простих громадян їхньої власності, а саме земельних ділянок, гаражів, дач. Представники наукової інтелігенції вказували на неприпустимість скорочення навчального року у школах та вищих навчальних закладах, що призвело до зриву всього навчального процесу. Творча еліта України звертала увагу на знищення пам’яток історії та архітектури, під час «причісування» таких міст, як Київ, Львів, Харків та Донецьк до Євро-2012. В свою чергу і пересічні громадяни постійно відчували на собі дії влади, якими вона в угоду європейській першості з футболу, притискає їхні права і свободи, а також спорожняє їхні кишені. Як приклад це зміна руху потягів, ліквідація багатьох рейсів та запуск у дію потягів з цінами на квитки які у двічі-тричі перевищують попередню їхню вартість. Це і масштабні перекриття вулиць під час матчів з футболу, про які нас вже сьогодні попереджають високопосадовці.

Можна було б ще багато і багато перераховувати весь негатив який принесла підготовка до єврочемпіонату. Взамін того щоб принести людям радість спілкування в великим спортом, ми сьогодні маємо лише негативні відчуття по відношенню до цієї події. Як можна гостинно та привітно приймати гостей зі всього світу, коли у людей на душі такий осад та розчарування? Як можна радіти та веселитись під час цих футбольних матчів, коли всі роки підготовки до Євро-2012 ми бачили лише один негатив, потурання прав та свобод громадян України? Тому на сьогодні доводиться констатувати, що це дійство лише для влади та людей приближених до неї, що тільки вони одні в цій країні будуть мати з цього користь та моральне задоволення.
Враховуючи все вище наведене ЗАКЛИКАЄМО всіх громадян України до бойкоту Єро-2012. Тих хто підтримує наше звернення зазиваємо до наступних дій:

- Не відвідувати матчі ЄВРО-2012. Переконувати вболівальників та фанатів які вже купили квитки здати їх назад.

- Не піддаватися активно PR-розкручуванню бенкету під час чуми

- Не ставати волонтером, не брати участь у всіляких акціях. Переконувати діючих волонтерів відмовитися від своєї роботи

- Купувати товари та послуги, які Вам дійсно потрібні, не віддаючи перевагу офіційним спонсорам і рекламодавцям трансляцій. Не дивитися (слухати) в ЗМІ передачі присвячені Євро-2012, та і саму трансляцію матчів

- Не купувати товари з офіційною символікою чемпіонату, переконувати це робити і Вашим знайомим, рідним та близьким.

- Не гуляти центральними вулицями під час проведення чемпіонату, те саме і рекомендувати і іншим

- По можливості на час проведення ігор, виїхати з приймаючих міст, краще на цей час виїхати у відпустку

- Проводити власну інформаційну кампанію по поширенню інформації про бойкот Євро-2012, та його причини


http://animalprotect.org/forum/index.php/topic,3869.0/topicseen.html

Категорія: В Україні... | Переглядів: 921 | Додав: Полинка | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 maruca333   (09.06.2012 22:31) [Матеріал]
http://images.yandex.ua/yandsearch?text=Boycott-Euro-2012&noreask=1&img_url=lh4.ggpht.com%2F-yfmo0dvfBss%2FT55mWCs94YI%2FAAAAAAAAIPk%2FGsUUgd0-t3k%2F Boycott-Euro-2012_thumb%2525255B2%2525255D.jpg%3Fimgmax%3D800&pos=0&rpt=simage&lr=961

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]