Жуля
|
|
Allysik | Дата: Вівторок, 19.07.2011, 16:05 | Повідомлення # 1 |
Знаток
Група: Модератори
Статус: Offline
| Ім’я: ЖУЛЯ Порода: Метис Рік народження: приблизно 2009 Місце знаходження: Хмельницький, вул. Кам’янецька Колір:, світло-коричневa Стать: жіноча Висота: близько 50 см, Буде добрим другом: Сім’ям: + Молодим парaм:+ Пенсіонерам:+ Дошкільнятам:+ Дітям:+ Cобачникам початківцям: + Досвідченим собачникам:+ Собакам: + Пcaм: + Koтaм/кiшкaм:- Стерилізована: ні Щеплена:ні Має паспорт: ні Має хресних: нi Має iнвалідність:нi Жуля - це ім’я дали їй діти нашого двору. Як вона потрапила у наш двір, ніхто не знає, але прижилася тут дуже швидко. Обожнює дітей, а вони обожнюють її. Вона дозволяє дітям робити з собою все, що вони тільки придумають. Кожен день вона супроводжує мене з дитиною та моїм собакою на прогулянці. Жуля та мій Девідсон дуже потоваришували, граються, лежать в травичці та облизують один одному мордочки. Мій маленькій син годує її з рук печенням, вона дуже обережно і лагідно бере їжу. Гуляти ми ходимо далеко, до моєї мами. Вона весь час супроводжує нас. В тому дворі живуть ще дві собачки (мама з дочкою). Коли ми приходимо туди, то Жуля починає гратися, стрибати з усіма собаками цього двору. Жуля буде дуже чуйним другом для дітей та дорослих.
Не в каждом доме должна быть собака, но у каждой собаки должен быть дом.
|
|
| |
Katgo | Дата: Вівторок, 26.07.2011, 11:05 | Повідомлення # 2 |
Місцевий
|
|
|
| |
Allysik | Дата: Четвер, 25.08.2011, 14:00 | Повідомлення # 3 |
Знаток
| Жулька-моя героиня!!!! Недавно она защищала нас от стаи собак. Те кинулись лаять на меня и ребёнка, но Жулька принеслась с другой стороны дороги и героически кинулась в драку со всей стаей. Ей конечно немножко досталось, но тут уже и мы вмешались. Вот какой у меня герой есть!!!!!!!!!!
|
|
| |
chibaira | Дата: Понеділок, 24.10.2011, 13:17 | Повідомлення # 4 |
Легенда
| Очень милая собака со смешными ушками)))
У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
|
|
| |
Allysik | Дата: Вівторок, 15.11.2011, 00:15 | Повідомлення # 5 |
Знаток
|
|
|
| |
Anna | Дата: Вівторок, 15.11.2011, 00:31 | Повідомлення # 6 |
Активіст
| улыбается на первой фотке)ушки клевые))
Собака- это единственное существо на земле, которое любит тебя больше, чем себя.... (Дж.Биллинг) Собака так преданна, что даже не веришь в то, что человек заслуживает такой любви. (Илья Ильф)
|
|
| |
Allysik | Дата: Вівторок, 28.02.2012, 13:57 | Повідомлення # 7 |
Знаток
| Каждый день утром и вечером, эта красавица гуляет вместе с моим Девидсоном, и приходит ко мне под дверь получить свою порцию корма!!!!Додано (28.02.2012, 14:57) --------------------------------------------- К сожалению Жулечка мою пропала. Есть подозрения, что она могла попасть в руки Китаевичу, т.к. в то время, как её не стало, он выезжал на вызовы. В приюте "Добро" её нет, я проверяла. Уйти она не могла, т.к. была привязана к месту. Искала и ждала я её долго, К сожалению....... Кусаю логти, что не успела ей помочь.....((((((((((((((
Повідомлення відкореговано Allysik - Вівторок, 17.01.2012, 16:28 |
|
| |