Історія Багіри така: 11 листопада 2010 року:
Три дні тому Алла знайшла цуценя, дуже хворе, маля навіть не могло стояти, в нього підгиналися лапки, голову дівчинка підняти не могла, вона була дуже худою, просто виснаженою... З допомогою Наді та її чоловіка бідолашного цуцика вдалося привезти до ветлікарні, де ми з Ванею його вже чекали (як раз були з Альфою в лікарні). Лікар сказав, що у неї навіть не видно судин, тому довелося робити крапельницю у холку...Також дівчинка, яку ми назвали Багіра отримала декілька уколів.
Повернути на вулицю Багіру ніхто звичайно ж не хотів. Першу ніч вона переночувала у Наді. А наступного дня після крапельниці вирушила на дачу до Ані, де є вольєрчик. Там і досі живе Багіра. Сьогодні вона отримала третю крапельницю. Цього разу уже у вену. Багіра наробила такого галасу, навіть до того, як до неї доторкнувся лікар!!! Вона дуже панікувала, хоча нічого страшного з нею не відбувалося...
Потім ми знов завезли Багіру в вольєрчик. Імовірно у неї отруєння, глисти, та можливо ентеріт. Але сьогодні їй набагато краще!!! Вона привітно маше хвостиком, добре їсть, гавкає.
Скоро доведеться шукати родину для Багіри!
Вона буде великою, зараз їй 3-3,5 місяці.
На дачі ніхто не живе, тому доводиться нам усім (Надя, Алла, Аня та я - Лєна) готувати вдома та їздити у мікрорайон Дубово щоб нагодувати Багірю. також нам потрібна допомога, хто міг би возити цуценя на крапельниці? Завтра ще можу я, але в пятницю та на вихідних не зможу!!!
Не залишайтеся байдужими!!! Багіра дуже хоче вижити та знайти люблячого господаря!!!