chibaira | Дата: Четвер, 06.11.2014, 13:42 | Повідомлення # 1 |
Легенда
Група: Модератори
Статус: Offline
| Рижуля в 8 місяців захворіла інфекційним ентеритом. Потребує лікування. Дуже дякуємо, що Кирило Анатолійович погодився лікувати її безкоштовно,але нам потрібна фінансова допомога на транспортування і на памперси. Куратор Рижулі - Віолета 068-729-09-43 0963063991 Лєна
Одержувач - ВРЯТУЙ ЖИТТЯ ГО ЗАХИСТУ ТВАРИН ЭДРПОУ 36953116
БАНК - ПАТ КБ "Приватбанк", Хмельницька філія, МФО 315405 Рахунок № 26005052418042 (українська гривня) від 26.09.2014р.
У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
|
|
| |
chibaira | Дата: Понеділок, 17.11.2014, 23:05 | Повідомлення # 2 |
Легенда
| Дякуємо усім,хто допомагав нам лікувати Рижулю.Вона вже проходить реабілітацію *вдома*. На кошти,які залишились,ми замовили для собачок 2 будки!
|
|
| |
chibaira | Дата: Понеділок, 12.01.2015, 22:41 | Повідомлення # 3 |
Легенда
| Повідомлення від Віолети:
Дякуємо усім,хто допомагав лікувати нам Рижулю.З вашою допомогою ми змогли врятувати її від загибелі.Після лікування вона змушена була знов опинитись на вулиці.....Але пролунав довгоочікуваний дзвінок:*Ми бачили ваше оголошення про Рижулю,ми б хотіли її забрати.Хоч сьогодні.Але..є одна проблема,ми проживаємо в Наркевичах.*-такі були перші слова паніВалентини.Від таких слів я оніміла.Я не знала,що їй сказати.Адже я так давно мріяла,що і Рижуля знайде свою родину.*Добре,ми вам її привеземо*.Завдяки посту про допомогу,відгукнулися небайдужі люди,які хотіли нам допомогти.Дякуємо усім) Величезна подяка голові організації "Врятуй життя" Олені Голубничій,яка підтримала нас і допомогла нам фінансово (400 грн),дякуємо таксисту Миколі,який погодився нас завезти і мужньо все витерпів (тому що Рижулю закачувало,доводилось часто ставати..).Для Рижулі ми купили крупи,м'ясо,консерви для собак,антигельмінтні препарати.На таксі було витрачено 220 грн,на інші кошти ми купили усе необхідне.Приїхавши в Наркевичі нас щирою посмішкою зустріла пані Валентина з сином. Як тільки ми відкрили двері автомобіля,її син миттєво взяв Рижулю на руки і обняв)) його емоції не передати словами...ми зрозуміли,що тепер Рижуля в надійних руках) її як принцесу понесли в будинок,де на неї вже чекало її місце) Рижулю познайомили з котиками (а їх 3),які теж проживають у пані Валентини.Один з котів сів біля нашої красуні і не відходив.Звісно,що Рижуля була налякана,але поводила себе дуже виховано (в принципі,як і завжди).Весною її стерилізують.... Пишу і плачу...... Але тепер я знаю точно,що ця сім'я подарувала їй шанс на щасливе життя...
|
|
| |