Полинка | Дата: Субота, 16.04.2011, 21:20 | Повідомлення # 1 |
Легенда
Група: Адміністрація
Статус: Offline
| http://www.hundehilfe-ukraine.de/?p=8733 Ім’я: Мушка Порода: Метис Рік народження:приблизно 2009-2010 Місце знаходження: на вулицяx Хмельницькoго Колір:Біла з чорними плямами Стать: жіноча Висота: близько 30-35 см, Буде добрим другом: Сім’ям: + Молодим парaм: + Пенсіонерам: + Cобачникам початківцям: + Досвідченим собачникам: + Собаки: + Стерилізована: Так Щеплена: нi Паспорт: нi Має хресних:ні Інвалідність: Ні Особливості: Ця собачка появилась у мене місяців 6 назад. Вона колись була домашньою, але тепер.....Вона, нажаль, немає родини. Але дуже потребує її.
Мушка чудова собака, дуже любить ласку. Як тільки я до неї підхожу-одразу дає мені цьом. Це у неї вже така звичка. Вона підбігає до мене, я стаю на коліна, тоді вона мене цьомає. І така процедура відбувається кожного дня вранці та увечері. Мушка улюблениця дітлахів, усі діти з нею граються та цілуються, адже таку чарівну собаку не можна не любити.
10 днів назад вона нам зробила сюрприз-привела малюків. Правда я ще незнаю скільки їх, і хто там є, так як боюсь, що погані люди просто викинуть чи вб'ють малят. Тому зачекаю ще декілька тижнів і буду забирати дітей. А поки будемо шукати господаря цій малявці.
|
|
| |
Полинка | Дата: Субота, 16.04.2011, 21:25 | Повідомлення # 2 |
Легенда
Група: Адміністрація
Статус: Offline
| Сьогодні побачила Мушку з кицькою Навіть встігла їх разом сфотографувати.
|
|
| |
|