Хмельницька міська громадська організація захисту тварин 

"Врятуй життя"
Форма входу
Логін:
Пароль:
Категорії розділу
Вітання [60]
Терміново... [487]
Знайди похресника [3]
новини організації "Врятуй життя" [101]
А в місті... [75]
Мініпритулочок [99]
В Україні... [8]
Стерилізаційний центр "Добро" [32]
Привіт з Німеччини [93]
У світі [8]
Вороги тварин [28]
Тех. піддтримка [6]
ЗМІ повідомляють [14]
Шукають родину!!!!!! [183]
Всяке-всіляке [15]
Дякуємо [286]
Міні-чат
Друзі сайту
Друзі з Німеччини
Вконтакте
Однокласники
Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 30 » Хочеться виразити подяку Наташі Борисовій та Ніні Асафатовій за їх добрі серця!!!
23:17
Хочеться виразити подяку Наташі Борисовій та Ніні Асафатовій за їх добрі серця!!!


2 тижні тому Наташа Борисова віддала Джека. Так звали маленьке цуценя, яке підібрала Наташа одного морозного вечора. Майже місяць Джек жив у неї...Тепер він у надійній люблячій родині. Як раз у той день, коли Наташа віддала його стався такий випадок: невідомі чоловіки привезли на базар коробку з дев'ятьма цуциками!!! Вони сказали, що їх маму насмерть збила машина та покинули їх у коробці. Наташа не змогла пройти мимо, залишити їх помирати на морозі. Вона забрала їх на свій ризик до свого району і лише за 2 тижні 8 з 9 цуценят уже в добрих родинах!!! Наташа сама виносить малих і стоїть з ними на ринку. Сьогодні передостаннє маля знайшло свою родину!!! А останнього Наташа не повернула назад, тому що він лишився один, а забрала додому! Сподіваємося, що маля також знайде гарну сім'ю!!!Ми дуже дякуємо Наташі за її небайдужість, за ці маленькі врятовані душі які будуть тепер зобов'язані їй своїми життями!!!

Лише декілька днів тому остання дівчинка Марта знайшла родину!!! Майже три тижні двоє милих цуценят жили у Ніни Асафатової! В дуже морозний ранок Ніна подзвонила мені та сказала що якісь нелюди викинули у коробочці трьох малесеньких цуценят...Хлопчика, та 2 дівчат. Хлопчика я забрала до себе, а от дві дівчинки жили у Ніни дуже довго! Ми намагалися прилаштувати їх у добрі родини, у квартири, так як вони кімнатні, малесенькі і зовсім не підійдуть на охорону. За цей час не один раз опускалися руки, було складно, але Ніна завдяки своєму доброму серцю врятувала три малесеньких життя!!!

Хочеться від свого імені та імені правління нашої організації сказати, що ми безмежно вдячні за ці вчинки і дуже горді за те, що так вчинили саме члени нашої організації! Хочеться розказати одну притчу про морську зірку. Один хлопчик ходив по берегу океану, серед тисяч морських зірок, викинутих хвилями на пісок. Він підбирав їх та кидав назад у воду. Люди спитали його: "Для чого ти це робиш? Адже їх тисячі, а ти - лише ОДИН???!!! Ти не зможеш нічого змінити!!!". А хлопчик взяв у руку морську зірку, подивився на неї, кинув її у хвилі та сказав "Так. Але для цієї зірки я змінив все,змінив ціле життя!!!!"
Те що робите ви і робить кожен з нас здається дуже малим, але це не так. Дякуємо усім Вам за врятовані життя!!!

З повагою, заступник Голови Правління Олена Голубнича

Категорія: Дякуємо | Переглядів: 692 | Додав: chibaira | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 chibaira   (30.01.2011 22:28) [Матеріал]
Всі цуценята Наташі Борисової знайшли родину!!!!!!!!!!!!Щасти вам, малята!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 chibaira   (31.01.2011 00:53) [Матеріал]
Наташа просила виразити свою подяку Любі Прушинській та усім, хто їй допомагав!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]