ЗАГАЛЬНИЙ _ Наші в Німеччині)))
|
|
chibaira | Дата: Субота, 12.06.2010, 23:53 | Повідомлення # 1 |
Легенда
Група: Модератори
Статус: Offline
| Стася (повністю лиса собака з притулку Добро)
У собак лишь один недостаток – они верят людям… (Элиан Дж. Финберт)
|
|
| |
|
Полинка | Дата: Субота, 07.08.2010, 23:02 | Повідомлення # 3 |
Легенда
Група: Адміністрація
| Зина (щеночек Стаси) У Стаси начала заростать шерстью спина!!!
|
|
| |
|
|
Полинка | Дата: Субота, 07.08.2010, 23:10 | Повідомлення # 6 |
Легенда
|
|
|
| |
Полинка | Дата: Субота, 07.08.2010, 23:12 | Повідомлення # 7 |
Легенда
| новини за 17.04.2010р. Тут перші фотографії, я скину пізніше ще більше. Я довго думала, як я можу їх всіх в себе адаптувати. Чернушка і Федя доразу ввійшли у мою зграю, вони мають місце в моїй спально - робочій кімнаті. Сара буде адаптовуватися наступною (вони сидять в вольєрах, бо я маю також 6 собак і щоб не було суперечок між собаками поступово кожна наступна буде випускатися). В вівторок їду я перший раз до лікаря з Рижиком, Дорою, Бімом, Стасею та її малям. Суша поїде теж зі мною і її будуть каструвати. біма я залишу там, в моєї подружки в реабілітаційному центрі, щоб вона його трохи підлікувала і оздоровила. Потім ми побачимо, насамперед потрібно відновити його мускулатуру. Стася насолоджується її спокоєм, вона має дуже добре харчування і отримає олію від демодекозу від лікаря. Вона посміхається так мило, як жодна собака не може зробити!!! І турбується спокійно про її дитину. З наступного тижня я почну давати йому пюре для цуциків. Дора буде наступною, кого я буду далі адаптувати в зграю. Вона дуже мила, трохи ляклива дівчинка і дуже добре адаптувала себе з її інвалідністю. З Рижиком іду я 2 рази в день гуляти і щоб він вибігався. В нього дуже велика сила волі та бажання рухатися, але ще не може свої задні лапи контролювати. Його вже хотять з австрії взяти собі в сім'ю. Марліз якраз веде з цією сім'єю переговори. Чорнушка спить сьогодні у моєму ліжку, Федя спав перед тим. Одним словом, вони дуже класні! Вони роблять все разом подвійним пакетом і мої собаки їх цілком і повністю поважають. [1:02:35] Елена Голубничая: Навіть зараз вони лежать разом поруч зі мною та насолоджуються їхнім спокоєм. Вони раді, що їх не затравлюють. Обидвоє вони дуже лякливі. Різки рухи я не повинна робити, але я впевнена, вони зможуть навчитися довіряти. Все, мої любі, на перший раз це все. З сердечними вітаннями, Ута
|
|
| |
|
|
|
Полинка | Дата: Неділя, 08.08.2010, 12:45 | Повідомлення # 11 |
Легенда
| Наша Сара
|
|
| |
Полинка | Дата: Неділя, 08.08.2010, 12:46 | Повідомлення # 12 |
Легенда
| Наша Дорочка
|
|
| |
Полинка | Дата: Неділя, 08.08.2010, 12:47 | Повідомлення # 13 |
Легенда
| Мій Федя став "кабанчиком"))))
|
|
| |
Полинка | Дата: Неділя, 08.08.2010, 12:47 | Повідомлення # 14 |
Легенда
| Наша Стася стала красунька
|
|
| |
Полинка | Дата: Неділя, 08.08.2010, 12:50 | Повідомлення # 15 |
Легенда
| Лист від Ути Людвіг: Стася почуває себе дуже добре. В неї ростуть біленькі "носочки" на лапках. Коли в неї не було шерсті, не було видно, якого кольору вона сама чи її лапки. З кожним днем вона стає все гарнішою і гарнішою. Стася - це суміш доброго настрою і любові. Вона любить спиратися передніми лапками на мене і насолоджується тим, що я її глажу. Моя Чернушечка і Стаська Наш Бім
|
|
| |